0
024/4 797 299 Hétfő - Péntek 07-15h

Kosár

Az Ön kosara üres.

Prijava

Csomag visszaküldés

SYSTEM Line d.o.o csak is új termékeket forgalmaz.Törekszünk a webshop-ban megadott információk pontosságára, hogy azzal minnál jobban le tudjuk írni a termék rendeltetését és használatát. Küldés elött igyekszünk minden termék állapotát leellenőrizni.

Amennyiben mégsincs megelégedve a termékkel, meghibásodott vagy nem működik, a vásárlástól számított 14 napon belül keressen fel minket és a terméket visszavesszük vagy becseréljük.

Az életben lévő elektronikus kereskedelemre vonatkozó törvények értelmében bemutatja a rendelt termékeket specifikációs formában annak értékével és a járulékos költségekkel együtt valamint azok módositási lehetőségét is megadja fizetés és rendelés elött. Emellett megjelenítve a vásárlási feltételeket illetve annak beleegyezése szükséges a vásárlási szándék megerősítéséhez.

A 14 napos vosszavásárlási idő nem a garanciális idő. Ez egy törvénnyel meghatározott viszzavásárlási periódus mely idő alatt a terméket megvásárolt állapotban viszaküldheti.

A termékekre 0-365 napo garanciális idő vonatkozik, habár mostmár vannak olyan termékeink is melyekre 3 év a jótállás.

Amennyiben szállításkor sérült a termék ezt jelentse azonnal átvételkor a futárnak is illetve SYSTEM Line doo ügyfélszolgálatának is. Azon termékeket melyek szállításkor sérültek meg, de nem lett azonnal jelentve, nem áll módunkban becserélni/visszavenni, mivel ezt a futárszolgálat biztosítója sem fogja beismerni utólag.

A garanciális beküldéskor mindenképp mellékelje a termék mellé a SYSTEM Line - ban kapoptt számlát, csomagolást és egyéb dokumentációt és mindezt védőcsomagolásban.

Legyen szó gyári meghibásodásról vagy szállításiról, ügyfészolgálatunk áll rendelkezésére.

Minden olya viszaküldött termék mely nincs becsomagolva, hiányos vagy telefonon nem egyeztetett beküldés visza lesz küldve a feladónak az Ő költségén.

Amennyiben a viszaküldés elfogadott, minden kézbesítési költséget a SYSTEM line áll.

 

OK
Ez a weboldal sütiket használ a kényelmesebb böngészés érdekében Süti tájékoztató.